Maak kennis met Marco


Multipontential

Marco is een multipotential; een persoon met veel interesses en vaardigheden, wiens leven niet compleet aanvoelt als een deel daarvan niet wordt benut. Hij studeerde aan een toneelschool, is opgeleid tot jongerenwerker en werkzaam als theatermaker, videograaf, trainingsacteur en presentator

Creatief, verbindend en kundig.

Zijn veelzijdigheid stelt Marco in staat op veel vlakken actief te zijn in het werkveld. Het onderwijs en bedrijfsleven wisselen elkaar in rap tempo af. Net als zijn aandeel in een opdracht. In alles wat hij doet, staat cultuur als middel centraal. Via film en theater is hij in staat een ander te ondersteunen in zijn, haar of diens ontwikkeling. Met ervaring in zowel concept als uitvoering, is hij een waardevolle toeging voor jouw organisatie, training en project. Hoe kan Marco jou ondersteunen in een volgend project?


inzetbaar op elk project


Trainer

Marco beheerst dit vakmanschap tot in de puntjes. In zijn eigen trainingen is Marco in staat de ideale situatie te creëren, waardoor de zelfontplooiing en individuele doelen van trainees stap voor stap bereikt worden. De bouwstenen die terugkomen zijn groepsdynamiek, (non-) verbale communicatie en gespreksvaardigheden. Marco is in staat om vlekkeloos te schakelen tussen trainer en trainingsacteur, waardoor hij een veelgevraagd professionals is in het onderwijs en bedrijfsleven.  

Videograaf

Video's maken waren zijn hobby, maar inmiddels is ook dit uitgegroeid tot een serieuze professionele vaardigheid. Als acteur en presentator weet Marco hoe het is om voor de camera te staan. Die ervaring neemt hij mee om jou zo ontspannen en natuurlijk mogelijk op beeld te krijgen. 

Onder de vlag van Studio De Koning ontwikkelt Marco diverse audiovisuele diensten voor bedrijven. Geen technische taal voor nerds, maar kwalitatief en toegankelijk.

Acteur

Theater is Marco's eerste liefde. Al vanaf zijn achtste is hij te vinden in en rondom het theater. Zijn hobby zette hij om in vakmanschap tijdens zijn studie aan de Acteerschool in Rotterdam. Na het afronden van zijn opleiding is Marco als professioneel acteur, theatermaker en docent werkzaam voor verschillende kunst en culturele instellingen.

 

Daarnaast richtte hij in 2017 Stichting Building Arts op, een productiehuis in Ridderkerk met educatief aanbod voor jong en oud.