Nog even iets vragen?


Marco inhuren?


Acteur, trainer of presentator; Marco is de perfecte persoon voor jouw opdracht. Hij denkt graag met je mee om een goede invulling te geven binnen de juiste omstandigheden. 

 

Van concept training tot een uitgewerkt draaiboek voor een evenement dat gepresenteerd wordt. Er is altijd wel iets waar Marco in mee kan denken en dat doet hij dan ook graag. Wil je snel even iets checken? Bel dan even, dat gaat een stuk sneller.

Contactgegevens


Marco van 't Wout

T.a.v. M. van 't Wout

Herman de Manstraat 86

2985 TJ Ridderkerk

Nederland

 

 

Telefoonnummer: 

+31 (0)6 40 299 357

 

E-mailadres:

info@marcovantwout.nl

 

Kamer van Koophandel: 

59092777

BTW-identificatienummer:

NL002281353B80

Kijk hier eens naar!


 Marco staat voor een transparante open communicatie. Dat geldt voor zowel binnen zijn de werkzaamheden, als daarbuiten. De juiste omstandigheden creëren rondom een werkrelatie ziet hij dan ook als noodzakelijk. Op alle opdrachten zijn daarom Algemene Voorwaarden van toepassing. 


Wat leuk dat jouw bedrijf Marco wil boeken!

Voor meer informatie over boekingen kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier of door te bellen, whatsappen of ouderwets een mailtje te sturen.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

© Copyright 2017 marcovantwout.nl. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op materiaal (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u op deze site aantreft, aan Marco van 't Wout of zijn gelicenceerd aan hem. Het commercieel gebruik van dit materiaal; gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites en/of reproduceren op welke andere wijze dan ook is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Marco van 't Wout.